Цеца Величкович се запозна с родителите на гаджето си (Поканиха я на семейно парти)

Гласувайте за статията

Връзката на певицата с Богдан става все по-сериозна

Цеца Величкович беше на домашното парти на новото си гадже Богдан. Членовете на семейството му присъстваха на тържествен обяд по семеен повод. Певицата разговаря най-вече с бащата на Богдан, който в миналото е бил известен спортист, състезател по лека атлетика.

Милош Срейович хареса Цеца и е доволен, че сина му е щастлив

В момента майката на Богдан Срейович е в Лондон, така че певицата все още не я е срещала на живо. Разбира се, двете жени се чуха и видяха във видео разговора по телефона.

След няколко часа Цеца замина за Крагуевац и посети дома на Богдан, в който живее баща му. Беше й много приятно да се срещне с роднините на любимия си и се радваше на тяхнта компания и на проявеното внимание и чест  към нея“- разказа източник, близък до певицата.

Цеца и Богдан имат връзка от два месеца, така че домашният купон беше поводът Цеца да се запознае със семейството на новото си гадже. Между другото, Богдан има дъщеря Искра от първия си брак, с която кралицата на балканската музика вече се е срещала, а Велко и Анастасия се запознаха с новото гадже на майка си по време на новогодишната нощ,предават от skopje24.mk.
 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар