Орлин Павлов и съпругата му работят за второ бебе (Вижте тук)

Орлин Павлов и съпругата му Диана са готови да посрещнат още едно бебе в семейството сн. hotarena.net
0

Орлин Павлов и Диана са готови да посрещнат още едно бебе в семейството

Орлин Павлов и половинката му Диана станаха родители на малката Елизабет преди две години, а сега са готови да посрещнат още едно бебе в семейството. Певецът споделил пред свои близки, че иска второ дете в най-скоро време. С жена му вече правили опити, но по думите им било божа работа кога точно ще се случи.

Подходяща жена

Орлин стана баща за първи път на прага на своите 40 години. Според запознати той отдавна копнеел за това, но все не срещал подходяща жена, която да го дари с наследник. Всичките му предишни връзки бяха провал – дългокраката танцьорка Яна го заряза заради бизнесмена Петко Димитров, а пишман актрисата и модел Лина Роскин цъфна с голи снимки в еротичен сайт, след което изпълнителят я разкара.

Точно когато бил най-отчаян и обезверен, Павлов отново срещнал настоящата си жена Диана. Първата им среща била преди цели 10 години, но едва преди 3 започнали любовните им отношения.

Запознанство

Орлин е разказвал, че с чаровната мулатка се запознали в БНТ. Той имал участие в популярно предаване, а тя работела като гримьорка. Казали си по няколко думи, дори си разменили координати, но тогава и двамата имали други гаджета, та нищо сериозно не се получило.

Малко след това Диана заминала за Дубай и се установила там с майка си Дорина. С певеца прекратили всякакъв контакт, но тя тайно се интересувала от него, когато пътувала до България. Къдрокосата красавица не крие, че открай време е негова фенка и обожава изпълненията му.

Преди три години Диана се върнала в София и потърсила Павлов по телефона. За неин късмет се оказало, че той не си е сменял номера. Звъннала му, без да има кой знае какви очаквания от него, но той я изненадал, като я поканил на кафе и на кино. Така нещата между тях се развили естествено и скоро връзката им станала сериозна.

Орлин вече се чувствал готов за дете, така че не чакал дълго и споделил житейските си планове със своята любима. Тя с радост се съгласила да роди от него и резултатите не закъснели.

След 9 месеца на бял свят се появила малката Елизабет, която е взела най-хубавите черти и от двамата си родители – сините очи на баща си и матовата кожа на майка си. Почитателите на Павлов са категорични, че момиченцето ще стане голяма красавица, когато порасне, пише „Уикенд“.

Изпълнителят до последно пази бременността на жена си в тайна. Малцина знаеха, че двойката очаква дете, а новината бе оповестена публично чак след раждането. Гордият татко съобщи в социалната мрежа с кратко послание: „Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една песен: „Светът е друг, когато си тук!“.

Мир и разбирателство

Хора от обкръжението на Орлин твърдят, че в семейството царят мир и разбирателство, каквито той не е имал с друга жена преди.  Певецът и друг път е бил в сериозни връзки, но само с Диана се решил да има дете.

Тя му давала несравнима сигурност и спокойствие, с нея се чувствал уравновесен. „Още след първата ни среща усетих, че много добре си комуникираме. Не сме имали скандали досега“, споделял е Павлов.

Орлин Павлов и съпругата му Диана са готови да посрещнат още едно бебе в семейството сн. hotarena.net
Орлин Павлов и съпругата му Диана са готови да посрещнат още едно бебе в семейството сн. hotarena.net

С половинката му се решили на второ бебе толкова скоро, защото искали децата им да имат малка разлика във възрастта. Певецът вярвал, че бащинството го е променило към по-добро и с още  едно хлапе щял да се чувства напълно завършен, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.