Алекс Сърчаджиева и Ралица Паскалева на нож (Всичко за драмата – Подробности)

Гласувайте за статията

Борба за ангажименти и роли скара младите актриси

Между Алекс Сърчаджиева и колежката й Ралица Паскалева прехвърчат искри. Половинката  на Теодор Салпаров бясна на вдовицата на Ласкин, след като зрителите я заляха с критика за представянето й в „Игри на волята” и коментират, че Александра трябва да се върне да води шоуто.

Сърчаджиева преди няколко седмици пък прие роля в лекарския сериал „Откраднат живот” където Паскалева имаше централна такава. Само, че към дадения момент е нежелана в поредицата.

Колаж: lifeonline.bg

Ралица бе гостенка в „На кафе”преди седмица и се разбра, че феновете й не я харесват и без да е водеща на шоуто. Те отново настояха продуцентите да върнат Алекс в „Игри на волята” и коментираха, че харесват Паскалева за актриса, но като водеща не я бива.

А още по-крайни мнения изказа други, които смятат, че нито е добра като актриса, нито като водеща. Изглеждала много злобна и дразнеща с назидателния тон, който държи.

Според клюките съпругата на волейболния ас била крайно изненадана от реакцията на зрителите. Отначало си помислила, че някой плаща да я критикуват. Но после си дала сметка, че колежката й няма такива излишни пари и не може да плати на поръчкови потребители.

Тогава й светнала лампичката, че публиката не я харесва и помолила да изтрият негативните реакции.

Паскалева не обича колежката си и по друга причина. Именно „Откраднат живот” я превърна в бг звезда. Но тя напусна сериала тъй като искаше да замине с половинката си в чужбина. Пандемията провали плановете на семейството и те останаха в родината.

След като разбрала, че няма да заминава Ралица поискала да я върнат на снимачната площадка. Само, че вече нямало место за нея в сериала. Измислен бил нов персонаж, с който да се заеме Алекс Съраджиева, предават от lifeonline.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар