Не е за вярване с какво се захваща Ива Софиянска

Гласувайте за статията

Тя няма намерения да чака съдбата да й се усмихне

Със сигурност ще се изненадате от това с какво се захваща най-голямата щерка на бившия столичен градоначалник Стефан Софиянски – Ива Софиянска.

Ива Софиянска-Божкова със сигурност изживява един от трудните периоди в живота си. За никого не е тайна, че тя остана без работа заради свекър си Васил Божков. Оказва се, че заради него, никой и никъде не я иска.

Ива Софиянска

Тя няма намерения да чака съдбата да й се усмихне

Щерката на Стефан Софиянски обаче, не мисли да чака съдбата да й се усмихне отново. Ива Софиянска крои планове да се опита да предизвика късмета на своя страна. Това ще стане посредством създаване на собствен сайт с културни и светски новини.

Кога и дали ще се реализира идеята, за която стана ясно във виртуалното пространство, тепърва ще се разбере.
А докато това стане Ива Софиянска не пропуска да покаже и как релаксира заедно с мъжа си Антон Божков и двете им деца Мая и Васил.
Наскоро семейството се щракна от зимния курорт Боровец, а около тях се вижда и колко препълнена с хора е ски пистата, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че безпаричието покрай коронакризата удари здраво семейството на Стефан Софиянски. И трите дъщери на бившия столичен кмет, са изпаднали в немилост и в момента нямат работа. Едва ли някой от семейството е предполагал, че някога ще стигнат до това положение. Това е поредното доказателство, че животът е пълен с изненади и никой не е застрахован от каквото и да било.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар