Томас е напът да довърши Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Семейството й изглежда е нейният най-голям враг

Томас хвърли поредната доза тежки обвинения върху съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

По всичко личи, че семейството й нямат никакви намерения да я оставят на мира.

Освен че полусестра ѝ Саманта съвсем скоро издава книга с откровения за херцогинята на Съсекс, сега техният баща създава документален филм за прочутата си дъщеря.

Меган Маркъл

Семейството й изглежда е нейният най-голям враг

Пред „The Sun“ Томас Маркъл сподели, че подготвя документален филм за Меган Маркъл. Изрази надежда, че филмът ще му помогне да разбере какво се е объркало в отношенията им.

Маркъл, който последно е разговарял с Меган Маркъл и принц Хари преди сватбата им през 2018 г., каза още, че работи с оператор. Надява да завърши проекта си по-късно тази година, предава „Insider“.

Всичко започва с живота ми, семейството ми, любовта ми към театъра и телевизията и как стигнах дотам.
След това живота ми с Меган, израстването, ученическите ѝ дни, преди тя да отиде в колеж… А после и кариерата ѝ да започне, споделя 76-годишният Томас.

Имахме добър живот заедно, по време на нейния първи брак и преместването ѝ в Канада. Тогава започва нова история! Това е нещо като „Какво се случи с моето момиченце“, добави той.

Преди това Маркъл разкри за обтегнатите отношения си с дъщеря си в документалния филм на „Channel 5“ – „Томас Маркъл: Моята история“. В продукцията, излъчена в Обединеното кралство през януари миналата година, Маркъл каза, че е плакал, гледайки как принц Чарлз придружава Меган до олтара, когато самият Томас не е бил там, за да го направи сам.

Томас твърди, че писмото на Меган е критика към него

„Не беше монтирано в правилния ред, датите бяха сгрешени и бяха добавени твърде много общи илюстративни кадри“, каза той за „Томас Маркъл: Моята история“.

В документалния ми филм ще има няколко нови видеоклипа и любимата ми снимка на моето момиченце, като ние се опитваме да разберем какво се е объркало. Мисля, че ще свършим добра работа“, добави той.

Междувременно делото на Меган Маркъл срещу таблоидите „Mail on Sunday“ и „Mail Online“, свързано с разпространението на нейно писмо до баща ѝ, продължава. По време на свидетелско показание във вторник Томас Маркъл заяви, че е представил писмото на изданията в своя защита, тъй като твърденията на приятели на Меган, интервюирани от сп. „People“, представяли бащата на херцогинята в грешна светлина.

Томас Маркъл твърди, че писмото от дъщеря му не е било „опит за помиряване“, предава „Express“.
„То беше критика към мен. В писмото не пишеше, че тя ме обича“, споделя той.
„В него дори не ме питаше как съм. Не показваше загриженост от факта, че съм претърпял инфаркт и не задаваше въпроси за здравето ми.
Това всъщност сигнализираше за края на нашите отношения, а не за помирение“.

Томас Маркъл не присъства на сватбата на дъщеря си и принц Хари през май 2018 г. заради твърдения, че е претърпял сърдечна операция. Преди това стана ясно, че бащата на Меган Маркъл е инсценирал свои папарашки снимки – нещо, което според него го е накарало да изпрати съобщение на дъщеря си и да я уведоми, че няма да присъства на сватбата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар