Изритаха Алекс Петканова от…

Изритаха Алекс Петканова от…
4 (80%) 1 vote

Ще й се наложи да проумее, че крайностите не водят до нищо добро

Очевидно на Алекс Петканова тепърва ще й се наложи да разсъждава над това до какво водят прекомерните инфлуенсърски крайности.

До тази ситуация се стигна, след като се оказа изгонена от телевизията. Припомняме, че това се случи малко след излагацията, която сътвори за мнимата раздяла с мъжа си Даниел.

Алекс Петканова

Крис Захариев заема нейното място

Всъщност точно тази тяхна проява коства и мястото на моделката в „България търси талант“, на което от медията готвят пореден нов сезон.
От bTV сметнали, че този път циркът бил твърде голям. Поради тази причина, те отрязали амбициозната брюнетка.

Припомняме, че в миналия сезон на шоуто Алекс Петканова показваше какво се случва зад кулисите. Преди броени дни обаче стана ясно, че тази роля ще заеме 22-годишния интелектуалец Крис Захариев.

Със своите малко под 30 000 последователи в Инстаграм, младият Крис е далеч назад в сравнение с „кака си“ Александра. Тя се радва на завидните 463 хиляди последователи. И въпреки това, те не й помогнаха да остане в телевизията, пише „Уикенд“.

Новото лице в риалити формата, за разлика от Алекс Петканова, все още не се е забърквал в никакви скандали. За сметка на това пък, той е печелил още като тийнейджър награда „Будител на годината“, както и „Най-вдъхновяваща личност“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар