Жените на Фатик се къпят в лукс

Гласувайте за статията
Мафиотският бос Фатик остави на вдовицата и дъщерите си палат за милиони

Жените на покойния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик се ширят в огромна баровска къща в столичния квартал „Бояна“ – пише в. „Уикенд“. Домът е на два етажа и струва няколко милиона лева – отбелязва изданието. В огромния палат има външен басейн, огромен двор, които се обслужват ежедневно от градинар, няколко спални и гостни, голяма трапезария и кухня.

Висока ограда спира любопитните погледи, а няколко камери снимат 24 часа в денонощието. Имотът се намира в непосредствена близост до луксозната резиденция на друг знаков играч от ъндърграунда – Брендо, но дори къщата на „кокаиновия крал“ бледнее пред фамозния дом на вдовицата на Фатик.

В разкошния имот живее Адриана Тюркмен заедно с дъщеря си, която носи нейното име. По-голямата й наследница Александра се върна от Америка в началото на пандемията и в момента се шири в един от апартаментите на семейството в „Лозенец“.

Официалният бизнес на Филип Найденов бе внос на луксозни коли и търговия с имоти. Мафиотският бос бе застрелян на 19 август 2003 г. в колата си на бул. „България“ в София. Той се жени за Адриана 10 години по-рано. Приживе гравитираше около силовата групировка ВИС на Васил Илиев и брат му Георги. След смъртта си остави на вдовицата куп луксозни имоти – припомня изданието.

Фатик гърми с пищов на сватбата на Георги Илиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар