Лили Иванова се ядоса и…

0

Примата се е засегнала от коментарите

Звездата на българската естрадна музика – Лили Иванова се вбеси.

В резултат на яда си, тя изтри посред нощ последната си фотосесия.

Лили Иванова
Въпросната снимка, която предизвика коментарите

Примата на родната популярна музика махна от страницата си в социалната мрежа кадъра, с който беше обявила нови дати за турнето. По всяка вероятност до това й действие се е стигнало поради факта, че самата снимка предизвика повече шум, отколкото отпадналите концерти. Причина за това стана предоволното количество фотошоп по нея.

На хората им писна от фотошоп

Пред обектива Лили Иванова позира с червени дрехи и червило в същия цвят. Прави впечатление обаче, че по кожата на лицето й няма нито една бръчка.
„Хубаво ги обработват тези снимки, но няма как да е на тези години и да е без нито една бръчка, това е нереално и глупаво. Ние я обичаме заради това, което е, а не заради външния вид“, гласи коментар на възмутен фен на Лили в мрежата.

А в друг се казва шеговито, че изпълнителката явно е взела пример от актуални инфлуенсърки, които така си обработват кадрите, че после е доста трудно човек да ги разпознае на улицата, пише „Телеграф“.

Екипът на Лили Иванова едва ли е приел с охота всичките тези коментари и статии по темата. Поради тази причина в малките часове на нощта фотосът беше изтрит от страницата й. Вероятно датите за концертите отново ще се появяват в профила на примата, но с променена снимка, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.