Гала взриви медийна бомба с това разкритие

Гласувайте за статията

Невероятно, но факт

Водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, взриви медийна бомба с разкритието, което направи.

Тв водещата издаде кой всъщност е оспорвал мястото на Николаос Цитиридис преди шоуто му да тръгне по bTV.

Гала

Невероятно, но факт

В лайф в Инстаграм профила си популярната тв водеща сподели следното:
„Не мога да разбера защо взимат чужденци“, отсече тя докато сладко си бъбреше с писателя Георги Блажев.

Думите й визираха именно Цитиридис, а повод за възмущението й е именно събеседника й. преди година, той се явил на кастинг за вечерното шоу, което смени бетонирания до тогава Слави Трифонов.

Повод блондинката да разкрие, че Блажев е бил кандидат водещ в конкурентната медия беше неговото признание, че преди кастинга за „На кафе“ е бил на такъв за друго предаване в една от водещите телевизии.

Вместо да изтъкне, че е успяла да вземе Жоро в редиците на предаването с 20-годишна история, тя се зачуди видимо за избора на гологлавия грък от bTV.
Първоначално Блажев не искаше да разкрива за къде се е цанил за работа, защото подписал договор за конфиденциалност. Но Гала бързо го издаде, а той само каза: „Ах, как не прецених с кого говоря!“

Сладкодумният панелист призна, че в този период е имал доста обтегнати отношения с бившата си вече съпруга. Най-вероятно това е повлияло и на представянето му на кастинга. „Развеждах се в същия ден, когато се явих и на прослушването“, сподели той и продължи да говори за краха в семейния му живот.

„Разводът беше голяма казарма. Променяш се след такъв голям катаклизъм“, каза той. Категоричен е, че ако преди две години се е явявал за панелист при Гала, то едва ли са щели да му обърнат внимание.
„Щях да дойда в панела и нищо нямаше да мога да кажа“, заяви чаровника.
„Но да е жива и здрава моята бивша жена, с която и до ден днешен много добре се разбираме. Редовно си вечеряме“, похвали се за прекрасните отношения с екс-любимата той, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар