Лора Крумова изгуби битката с килограмите (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

 Лора Крумова окончателно загуби битката с килограмите

Лора Крумова напълня драстично и окончателно загуби битката с килограмите. В това се увериха фотографите на „Ретро“.

Блондинката бе засечена от тях на път към сградата на Би Ти Ви в един от последните си работни дни, преди отново да остане на улицата. Припомняме, че тя успя да се уреди като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис. Но то бе свалено от ефира на телевизията заради отчайващо ниския си рейтинг.

Тъкмо със завръщането си в Би Ти Ви бившата тв водеща се беше мобилизирала и редовно посещаваше фитнеса в съседство на офиса си. Тренировките бяха започнали да дават резултат, но проблемите в професията убили ентусиазма на Лора и тя зарязала вдигането на гири. Килограмите, които била стопила, върнала незабавно, при това двойно и ударила стотака на кантара.

Дори тъмните дрехи вече не могат на Крумова. Заради драстичното качване на килограми се налага тя постоянно да отговаря на неудобни въпроси дали не е бременна.

Журналистката загуби окончателно битката с килограмите след раждането на второто си дете, когато навърши 39 години. На тази възраст хормоналният дисбаланс по времена на бременността и след това е по-сложен, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар