Деси Добрева проговори за голяма семейна драма

Гласувайте за статията

Деси Добрева разкри коя е най-голямата й слабост и проговори за голяма семейна драма

Деси Добрева разкри коя е най-голямата й слабост и какво не харесва.

„Не обичам хора около себе си, които са със слаби характери. Може би това е моята слабост, но не търпя глезльовци! Не се плаша от слабостта, но не мога да я понасям. Когато някой седне да ми се оплаква за дребни неща, ми идва да му лепна един шамар“, категорична е къдрокосата певица.

Заради лютия си нрав, тя не се притеснява да казва нещата в прав текст. В интервю тя разкрива, че е много трудно човек да живее с нея. Певицата не крие, че самата не би издържал да живее със себе си.

„Много е трудно да живееш с човек на изкуството и да го изтърпиш, мъжете трудно мога да го възприема това. Аз не бих могла да живея с човек като себе си. Човекът трябва да е 500 пъти по- отдаден на мен отколкото аз не изкуството. Човекът, който живее с човек на изкуството е в неговата сянка“, категорична е Деси.

Тя не крие, че е наследила борбения си дух от майка си. Добре сподели, че родителката й е инвалид с ежесекундни болки в краката.

„Тази жена продължава да се грижи за нас, въпреки че не може да ходи. Все гледа нещо да помогне, да обгрижи“, споделя Деси, цитирана от Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Деси Добрева проговори за голяма семейна драма”

  1. Енчев

    ян. 24. 2021

    Първо, това е една бездарна и посредствена певачка. Такива като нея в БГ има стотици, стотици. Комплексирана и сдухана поради факта че е отдавна в десета глуха. Но така изкуството хатър не гледа. И некадърните като нея биват поставени където им е мястото – на бунището. Все още поради понакипрената и външност, успява да забърше някой и друг застарял мангизлия, изчуква го за да я издържа и всичко до там с нейното „изкуство“. Но след няколко години и това ще секне. Пълен боклук. Съжалявам пред аудиторията за малко грубият език, но истината трябва да излиза на яве.

  2. Яна Гълъбова

    февр. 04. 2021

    Изключително талантлива и даровита певица! Бог и е дал и дарба, а тя сама с много труд, придоби и много добре образование в Бъркли! Много прецизна и взискателна към себе си, а това е нож с две остриета за всяка връзка. Да е жива и здрава!!!

Добавете коментар