Принц Хари близък с Джо Байдън (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Принц Хари се оказа изключително близък с Джо Байдън

По традиция кралицата се среща с всички американски президенти. Изключение прави единствено Линдън Б Джонсън. По всяка вероятност тя ще се срещне в даден момент и с Джо Байдън.

Но има един член на кралското семейство, който Джо вече е срещнал и това е принц Хари. През годините двамата са завързали добро приятелство.
Съпругата на новия президент на САЩ, д-р Джил Байдън, се срещна за първи път с Хари по време на турнето му в САЩ през 2013 г., когато той присъства на прием за британски и американски ранени войници във Вашингтон. По това време Джо Байдън и съпригата му бяха вицепрезидент и втора дама в администрацията на президента Обама.

През годините новият президент на САЩ и новата първа дама са били на няколко събития заедно с принц Хари.

В навечерието на американските избори през ноември 2020 г. принц Хари разкри, че не е успял да гласува през целия си живот, защото е член на британското кралско семейство. Но за Меган беше потвърдено, че е гласувала. Двамата призоваха всички граждани да гласуват.

Въпреки близостта на Хари с Джо Байдън нито той, нито Меган изрично изразиха личните си политически възгледи. Те не подкрепиха и конкретна партия по време на изборната кампания в САЩ, пише Марица.бг .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар