Тъмни облаци надвиснаха над Веселин Маринов

Гласувайте за статията

Тъмните облаци над Веселин Маринов изглежда няма скоро да се разсеят

Над главата на Веселин Маринов отново са надвиснали тъмни облаци. След като пребори коронавируса, той трябва да се справи и с друг сериозен проблем.

Финансовите му неволи стават все по-сериозни заради безработицата на артисти и музиканти. Маринов се затруднява с погасяването на задълженията си към банките. Притесненията му ставали все по-големи, защото имало риск естрадният трубадур да остане без жилище или автомобил, ако финансовите институции, към които имал задължения, не получат вноските си навреме.

„Всичко, което съм изкарвал, съм го вкарвал в себе си, но съм мислил, че е било инвестиция. След 1 година пълен застой започвам да усещам дискомфорт, който ме притеснява“, призна изпълнителят. Маринов е притежател на едни от най-скъпите музикални техники, но от месеци те стоят и събират прах, без той да изкарва пукната стотинка. На негова издръжка е и настоящата му половинка Веселина, която е бивша сервитьорка. От доходите му зависи и майка му Мария, която пък от близо 2 години е настанена в елитен хоспис. Там месечната такса е в размер на 1000 лева.
Единствено децата на щерка му Йоана го радват в тези смутни времена, пише Марица.бг, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар