Мелания Тръмп разкри тайната си за перфектно тяло

0

Мелания Тръмп разкри тайната за стройната си фигура

Мелания Тръмп е на 50 години, но изглежда значително по-млада. В интервю за списание GQ тя разкри тайната си стройно тяло. Красавицата спазва балансирана диета и ежедневно се опитва да консумира поне седем плода. Докато работила като модел в Ню Йорк, тя се сдобила с този навик.

Бившата първа дама също предпочита органични съставки, а любовта към коктейлите ѝ помага да спазва гореспоменатия плодов режим.

Преди време Мелания разкрива любимата си рецепта за смути на почитателите си във Facebook. Напитката включва органичен спанак, целина, моркови, боровинки, ябълки, натурален портокалов сок, лимонов сок, нискомаслено кисело мляко, зехтин, ленени семена, както и омега-3 и витамин D.

Количеството на консумираните от Мелания плодове може да изглежда прекомерно, но вероятно във високата концентрация на пресни продукти и изобилието от хранителни вещества се крие тайната на сияещата ѝ кожа и тонизирана фигура.

Мелания отрича диетите и се старае единствено да се придържа към здравословното хранене.

За разлика от плодовете, оказва се, че г-жа Тръмп, не е особен почитател на зеленчуците. В графата на най-недолюбваните от нея зеленчуци попадат артишокът и лукът.

По отношение на спортните занимания тя има предпочитания към гиричките и упражненията с тежести за оформяне на краката, пише Марица.бг, позовавайки се на woman.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.