Стана ясно кой заема мястото на Гена Трайкова

Гласувайте за статията

Ясно е кой заема мястото на Гена Трайкова

Ясно е кой ще замести Гена Трайкова

Ясно е кой ще замести Гена Трайкова

Мистерията покрай поста на Гена Трайкова се разплита. Вече е ясно кой ще я замести.

След като стана ясно, че бившата на Венелин Петков също си тръгва от bTV, частната телевизия направи важно съобщение.

Дългогодишният кадър на телевизията взе решението да си тръгне малко след като бе уволнен и Венелин Петков.

„bTV повишава продуценти с дългогодишен опит на позиции главен редактор на две от подразделенията на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“. След напускането на Гена Трайкова, Веселина Петракиева поема поста главен редактор на bTV Новините. Искра Владимирова, която е дългогодишен изпълнителен продуцент на „Тази сутрин“, заема мястото на Валя Гиздарска като главен редактор на актуалните предавания, гласи съобщението на бТВ.
“Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че те са точните хора, които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания и заедно ще продължим мисията на bTV да предоставя най-висококачествената и обективна журналистика в страната.

Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за значителния им принос към постиженията на нюзрума на bTV като информационния източник с най-високо доверие, както и за многото успешни проекти, които реализирахме заедно като екип”, гласи коментарът на Антон Хекимян, който е настоящият директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в частната медия, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар