Глезят Мегз като арабска принцеса в Дубай

Гласувайте за статията

По време на ваканцията си в Дубай Мегз бе обгрижвана като арабска принцеса

Мегз прекара няколко дни в емирството. Там тя гостува на Драгана Спасовска.

Домакинята се отнасяше към дизайнерката като към арабска принцеса. В емирствата Спасовска засипа Мегз с внимание и глезотии.

От години нашенката живее в Дубай и постоянно се движи във ВИП средите. Тя е любимка на куп световни звезди, с които често купонясва из местните клубове. Сред най-големите й фенове е футболната легенда Роналдиньо.

Драгана показа своята арабска приказка на Мегз по време на гостуването й. Тя разходи дизайнерката с поръчков Мерцедес G класа, който бе на тяхно разположение през цялото време. Спасовска разведе дружката си из баровските заведения в емирствата.

Компанията се забавлява и в заведението на бея на солта в един от най-скъпите хотелски комплекси на изкуствения остров Палм Джумейра. Лично Нусрет Гьокче им приготви вечерята – телешки стек. Цената на една салата там започва от $130. Запазената марка на Нусрет – стек със златна обвивка, стартира от $500.

Разбира се, нямаше как да се мине и без посещение на скъпарските нощни клубове.

Дамите се забавляваха на парти със световно известния певец Ни-Йо и обилно поляха забавата си с шампанско „Дом Периньон“ от най-висок клас.

През деня компанията разпускаше на един от най-известните плажове в Дубай – Ники бийч, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар