Разпродадоха наследството на Коста Цонев

Гласувайте за статията

Наследството на Коста Цонев вече е разпродадено от вдовиците му

Девет години след смъртта на Коста Цонев, наследството му е разпродадено. Неговите вдовиците сложиха имането му на тезгяха, видя HotArena.

Аахид Тачева първа се отказа от общото им жилище още преди години Тя продаде семейния апартамент в столичния квартал Лозенец, в който навремето са отгледали децата си Митко и Теодора.

Анахид реализира сделката, за да подпомогне дъщеря си, която бе изпаднала във финансов колапс, след като направи два опита да отнеме живота си. С парите щерката на Коста Цонев успя да си закупи свое жилище в София, където живее и сега. Майката Анахид пък се е установила трайно в САЩ при най-малката си щерка от втория си брак с Васил Тачев.

Повече от 2 години легендата на БНТ не се е прибирала у нас.

Втората жена на Цонев, с която той бе до сетния си дъх – Ели, също се отказа от имуществото, което наследи от него. Двете с Анахид са в хладни отношения и не поддържат контакт. Още приживе Коста остави на Ели резиденцията си в Бистрица, където двамата живееха щастливо. Ели обаче преценила, че не може да стопанисва сама двуетажната къща с огромен двор, а и всички мебели и вещи вътре я връщали в миналото и я карали да се чувства зле. Имението все още търси своя нов собственик.

Към момента то е обявено за продан на цена от 900 хиляди лева, които ще останат изцяло за Ели, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар