Вдовицата на Митко Лудия отново се носи на крилете на любовта

Гласувайте за статията

Моделката Роси Черногорова отново се носи на крилете на любовта

Красавицата Роси Черногорова отново е влюбена. Тя има връзка с бившия мъж на своята колежка Маги Желязкова, която вече се представя като Сидерова.

От почти година борецът Борислав Желязков и Черногорова са двойка. Но двамата упорито крият връзката си от медиите. Те умишлено не искат да се шуми около имената им, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”.

Едва на 35 години Роси Черногорова овдовя. Съпругът й Димитър Стоянов-Лудия бе разстрелян пред очите й точно преди 6 години с ловна пушка. Драмата се разигра пред кооперацията, в която живеят в Пловдив. Двукратният шампион по бокс в категория до 81 кг. Димитър остави две деца, които Роси отглеждаше сама.

Но по всичко личи, че моделката вече е захвърлила траура и се радва на новата си любов с Борислав. Тя дори се е преместила от Пловдив и вече живее в столицата – в дома, който преди години обитаваше Маги. Влюбените не планират нито сватба, нито общи наследници. Двамата са се разбрали, че е отминало времето за тези неща и сега само ще се наслаждават на чувствата си и ще ги консумират.

Лятото моделката се е заела с управата на хотела на Манекена в Лозенец. Преди години тази длъжност заемаше бившата му вече съпруга Магдалена. Припомняме, че сем. Желязкови се разпадна преди 6 години, а най-красивата омъжена българка за 2003 г. вдигна втора сватба с настоящия си съпруг Георги Сидеров през есента на 2017 година, пише Хоарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар