Поредна драма в семейството на Стефан Софиянски

Гласувайте за статията

Драмите в семейството на бившия кмет Стефан Софиянски нямат край
Нещастията застигат едно след друго семейството на Стефан Софиянски. Първо най-голямата му дъщеря Ива Божкова се прости с работата си, Тя бе освободена от Нова телевизия заради роднинството си с олигарха-беглец Васил Божков.

След това бившият столичен кмет влезе в болница, защото пипна коронавирус.

Съпругата му Алиса също се зарази, но успя да пребори заразата в домашни условия. Наложи се Софиянски за закрие и едно от предприятията си заради пандемията. За капак – най-малката наследничка на политика – Димана се е разделила с италианското си гадже, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Димана Софиянска не е толкова популярна в светските среди. Причината за това е, че тя избра да се развива извън пределите на родината си. Дълги години младата дама живееше в Германия заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат-зет на Софиянски следваше моден дизайн край Бранденбургската врата.

Запознати споделят, че по едно време отношенията между Димана и италианеца станали толкова сериозни, че в семейство Софиянски заговорили за сватба. Още повече, че голямата мечта на бившия премиер е да види и трите си дъщери омъжени.

Но плановете се сватба се провалили с гръм и трясък.

Предполага се обаче, че като типичен представител на силния пол в Италия, той е прегрешил. Това е причината да се размине официално с шанса да стане зет на бившия кмет.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар