За какво съжалява най-много Кейт Мидълтън след годежа си с принц Уилям? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кралски биограф разкри неизвестни досега подробности от живота на Кейт Мидълтън и принц Уилям

За какво съжалява най-много Кейт Мидълтън след годежа си с принц Уилям? Експертът по кралското семейство Кейти Никол, която стана автор на биографията „Кейт: бъдещата кралица“, сподели неизвестни досега подробности от личния живот на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тя припомни, че годежът им през 2010-та година е засенчен от едно трагично обстоятелство.

Предложение за брак

Херцогът на Кеймбридж направи предложение за брак на любимата си на 20-ти октомври 2010-та година, когато бяха заедно в Кения. Въпреки това Кейт Мидълтън, която се съгласи, реши да запази новината и да оповести предстоящата сватба на близките си малко по-късно. И сега херцогинята на Кеймбридж се упреква за това решение.

Работата е там, че на 3-ти ноември 2010-та година, на 90-годишна възраст, почина един от най-скъпите близки на Кейт – дядо й Питър. Той почина само ден преди Мидълтън да зарадва близките си с новината за годежа.

Разбира се, дядото беше наясно с връзката между любимата си внучка и принц Уилям и щеше да се радва да научи за брака им. „Кейт беше много разстроена. Тя пропусна шанса да разкаже на дядо си за предстоящата сватба, а това означаваше толкова много за него“, коментира Кейти Никол.

Кралски биограф разкри за какво съжалява Кейт Мидълтън след годежа си с принц Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кралски биограф разкри за какво съжалява Кейт Мидълтън след годежа си с принц Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

В резултат на това семейството на Мидълтън разбра за годежа на Кейт и Уилям едва на 16-ти ноември. А няколко часа по-късно тази новина вече беше обсъдена от целия свят след официалното съобщение на Бъкингамския дворец, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар