Глория трепери над бременната Симона

Гласувайте за статията

Глория трепери над бременната си дъщеря

Глория глези Симона

Глория се старае нищо да не липсва на бременната Симона и постоянно я глези. Изпълнителката задоволява всички капризи на щерка си.

Пържени филийки, здравословна напитка и вкусно сирене и каквото още пожелае Симона – така Глория я глези.

„Мама е най-страхотната!“, похвали се дъщерята на певицата, която е в напреднала бременност и очаква първото си отроче.

Съвсем скоро Глория ще стане баба и с трепет очаква бебето на наследницата й да се появи на бял свят, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Преди дни Глория разчувства феновете си в мрежата с емоционален пост след като пребори коронавируса. Тя призна, че болестта я променила. Примата на попфолка е категорична, че коронавирусът дава уроци, пише „България Днес“.

„И когато излезеш от бурята вече нищо не е същото! Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка!

Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки!“, написа Глория няколко дни след като бе изписана от ВМА.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар