Лъсна неподозиран факт за личния живот на Йорданка Христова

Гласувайте за статията

Ето какво крие Йорданка Христова

 

Йорданка Христова крие сестра

Йорданка Христова крие сестра

На малцина е известен този факт за Йорданка Христова. Оказа се, че тя има сестра. Още по-любопитно е, че сестра й се казва Лили Иванова. щ

От 15 години Лили живее в Бъркли, щата Калифорния.

Сестрата на певицата е здравен работник. Свидетел и съучастник е в ранните успехи в кариерата на изпълнителката. Години наред е неин импресарио, един от първите на частна практика у нас в годините на соца.

Близо 30 години обаче не се е срещала с представители на шоубизнеса, защото през 70-те и двете сестри се омъжват, после всяка продължава всяка по пътя си.

„Да имаш сестра певица от такава величина е привилегия! Липсват ми вълненията и успехите й, на които някога бях свидетел”, споделя Лилия.
Лили Иванова работи като супервайзер в стоматологична клиника. С нея е и семейството й. Тя живее със своя съпруг и сина им, но България не спира да й липсва.

Преди за замине Лили става импресарио и шофьор на сестра си. По същия начин както Мариета се грижи за административната част в кариерата на Емил Димитров, както и един от братята на Бисер Киров.
Имала генерално пълномощно и се разпореждала по бюрократичните въпроси. От това време чак до емиграцията си Лилия винаги държи в колата си касети и афиши на Йорданка Христова. Помагат й в магазини, в болници, даже пред КАТ. Привидно случайно, сестрата става причина Данчето Христова да се насочи към музикалната сцена.

” Втори път, отново съдбоносно, Лилия се намесва в живота на Йорданка, от която е по-голяма с две години.
„Тя много обича децата и казваше, че харесва семейства с много деца. Беше лятото на 1979 г., когато разбра, че е бременна, и искаше да махне плода. Гришката, първото й дете, не я оставяше да се наспи, за първи път дълго отсъстваше от активния концертен живот. Но аз й казах: “Виж се, още не си във форма, нямаш интересни ангажименти, а и нали казваше, че харесваш семейства с много деца, нямаш време, миличка!” И този път ме послуша, за щастие! За разлика от мен си има и дъщеря!” Семейният живот обаче разделя моминския тандем на двете сестри и всяка продължава по пътя си, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар