Сашо Кадиев окончателно заряза Таня

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев окончателно заряза майката на дъщеря си – Таня

Сашо Кадиев и Таня вече не са двойка. Последните няколко месеца бяха наистина мъчителни за тях. Те се опитваха да спасят връзката си. Но кън днешна дата Кадиев вече живее с новата си изгора в ергенския си апартамент в Манастирски ливади.

Още миналата година той се сдоби с въпросното жилище, след като започнаха проблемите в отношенията му с Таня.

Тогава той решил да се изнесе от къщата на майка си в Кокаляне, където живееше цялата фамилия. Изтеглил кредит и си взел апартамент в София.

Съседи на актьора разкриват, че го засичат да се прибира там с дългокрака, по-висока и доста по-млада от него брюнетка. „Манекенка е, но все е с маска, не мога да видя дали е от известните“, коментирай комшийка на Сашо.

Таня знаела за новата му авантюра, но не му създавала проблеми. Малката Катерина свикнала с новото положение. За разлика от нея, баба й Катето Евро не приела радушно решението на сина си и новата си снаха, но гледала да не се меси.

За никого не е тайна, че тя приемаше Таня като своя дъщеря, затова и била съкрушена и се опитвала многократно да влее разум на сина си и майката на внучката си. Актрисата направила и невъзможното да ги убеди да останат заедно в името на дъщеричката си, но те били непреклонни.

За момента Кадиев не желае да представи на майка си жената до себе си, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар