Асен Блатечки шашна с визията си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки е неузнаваем с новата си визия

Блатечки е неузнаваем

Блатечки е неузнаваем

Дори заклетите фенки на Юксел Кадриев трудно го разпознават с новата  му визия, видя HotArena.

През март той ще навърши 50 години. Напредването на възрастта вече започва доста да му се отразява.

Изглежда, че периодът, в който беше сочен за секссимвол, вече ще остане в миналото. Той се появи с брада и игрив засукан мустак като мускетаря Д’Артанян. Възможно е зад промяната да стои нова роля, но не е чудно актьорът да е обхванат от кризата на средната възраст, която има странни проявления при мъжете. Не можем да отречем, че след като напълня за ролята на Буров, Блатечки отново е влязъл във форма, най-вероятно и благодарение на половинката си Диляна Попова.

Към днешната дата двамата отново се радват на любовта си. Моделката е с 10 години по-млада от актьора и продължава да е сред най-търсените български моделки, въпреки жестоката конкуренция от по-млади девойки в бранша.

Благодарение на нея семейството оцелява в кризата. Асен също е сред потърпевшите артисти, които останаха без роли и изяви.

Наскоро той разкри, че е прекарал коронавируса.

„Знам как се заразих. Ходих на бар с един приятел, поканихме при нас наша приятелка. След седмица тя ми каза, че е с коронавирус. Пих само чай, оказа се, че съм уцелил правилния. Аз много харесвам мурсалски чай, а той се оказа за белодробно проблеми“, разказа Блатечки, цитиран от Ретро.

Той разкри още, че е приемал и витамин Д. Докато се борил с инфекцията, н3ай-трудно му било да спазва дистанция от Диляна и малкия Борил, които непрестанно искал да прегръща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар