Меган Маркъл изтръпна, Томас Маркъл вади кирливите й ризи (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Бащата на актрисата съсипва репутацията й във видео

Принц Хари и Меган Маркъл се сбоогуваха с надеждата, че най-накрая ще намерят дългоочаквания мир и ще започнат да отглеждат сина си Арчи на спокойствие.

Тази идилия обаче беше прекъсната от бащата на Меган – Томас. Той обяви, че скоро ще пусне документален филм за дъщеря си и ще каже цялата истина. Той обеща, че ще публикува неизвестни видеоклипове и снимки от семейния архив. Мъжът призна, че „неговото момиче“ е безсърдечно и неблагодарно. Разбира се, подобни изявления могат да навредят на репутацията на съпругата на Хари.

Томас отбеляза, че филмът ще покаже само истината, основана на факти. Той ще разкаже как Меган е израснала и е възпитана , как е влязла в колеж и е започнала кариерата си. Той ще разкаже и за първия й брак и по-късен живот. Освен това той иска да спре разпространението на лъжи от приятелите на дъщеря си, които твърдя че той бил нечестен с нея.

Актрисата с баща си като малка
Снимки: Гугъл

Знае се, че отношенията между дъщерята и бащата отдавна са в криза. Според Томас Маркъл Меган е показала каква е наистина, когато го зарязала след инфаркта и не го потърси. Той се чуди защо Меган се е държала по този начин. В края на краищата той цял живот я е обичал.

Най-вероятно това сензационно видео ще бъде пуснато преди да се срещнат в съда. Припомняме, че причината за съдебното дело беше писмо от дъщеря му, което Томас публикува без нейното съгласие в пресата, предават от wday.ru.

„Меган не се опита да се помири с мен с това писмо“, споделя Томас пред The ​​Sun. – Тя ме критикува.  Не ставаше дума за любов. Тя дори не попита как съм със здравето.”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар