Бомба: Гала отказа да седне в стола на Деси Стоянова за 20 бона на месец! (виж тук)

Гласувайте за статията

На Гала й е била предложена двойна заплата, но тя не приела!

Двойна заплата отказвала Гала, за да се премести от Нова телевизия в bTV. Тв ветеранката не се изкушила от възнаграждението, което й било предложено.

Гала

Гала отказала да стане предател

От години от „Нова“ тя прибира заплата в размер на 10000 лв. месечно. Но Гала не склонила да забие нож в гърба на шефовете и колегите си и парите не успели да съблазнят. Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика.

Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който би се съгласила да премине в друг отбор, бил, ако остане без работа.

Благодарение на солидна си заплата, която от години получава, 53-годишната водеща успя да завърти и собствен бизнес. Тя притежава фирма за производство на козметика. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава съвсем не са по джоба на всеки.

Малко бурканче с крем против бръчки от нейната серия струва 59 лв., а серума близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела Гала си докарва хиляди левове от продажбите и преспокойно може да се пенсионира от ефира във всеки един момент, пише сайтът „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар