Мелания Тръмп впечатли с емблематична промяна във визията си (Какво е посланието й?)

Мелания Тръмп впечатли в емблематична промяна във визията си сн. Инстаграм
0

Мелания Тръмп облече тоалет на „Gucci“, олицетворяващ позитивизъм

Мелания Тръмп определено ще бъде запомнена като една от най-стилните първи дами в историята на САЩ. От встъпването в длъжност на съпруга й Доналд Тръмп до края на мандата му, тя ни изненадваше с доста елегантни, а понякога и прекалено смели визии, в които откривахме дрехи на много известни марки.

Пълен контраст

Докато тя напусна Белия дом с изцяло черен ансамбъл, външният й вид при кацането й във Флорида бе в пълен контраст на него. За учудване на мнозина, тя излезе на стълбата на самолета Air Force One с цветен тоалет.

Желание за ново начало

Според модни критици, оранжевото в него олицетворява верността и желанието й за ново начало, в което тя ще има по-голяма свобода. „Оранжевото е новото черно“, пишат американски издания.

Рокля

Бившата първа дама пристигна в Палм Бийч с дълга рокля на марката „Gucci“. Тя се отличава със своята шестоъгълна щампа, съчетала в себе си нюанси като оранжево и тъмносиньо. Те са върху основен цвят карамел.

Дължината й е малко над глезените, като от лявата страна има цепка. Деколтето й е високо, а леко разкроените ръкави са малко над китките. Моделът, съчетал в себе си вълна и коприна, струва 3 700 долара.

„Страхотна рокля за времето във Флорида“, „Истинска класа и красота – това определено ще ни липсва“, „Надявам се, че ще има още публични изяви“, „Тя е невероятно елегантна дама“, пишат потребители на Инстаграм под снимките с Мелания Тръмп.

Увереност

След черния костюм, с който съпругата на Доналд Тръмп искаше да покаже, че ще й е мъчно за дните, прекарани в Белия дом и ролята й на първа дама, с бомбастичната си оранжева рокля тя намеква, че е уверена в себе си и готова за своето ново ежедневие далеч от камерите.

Все пак, ако се върнем назад във времето, ще видим отегчения й поглед на някои официални събития и спекулациите за нейната двойничка, с което може да се каже, че тя очаква с нетърпение да замени високите токчета с чифт маратонки или балерини.

Здравословно начало

Според експерти по цветовете, оранжевият олицетворява самоувереността; равновесието между съзнанието и либидото; обновлението. Като топъл нюанс, той се свързва със слънцето, радостта, щастието и решителността. Освен това стимулира здравословното начало.

Що се отнася до модата, оранжевото е предпочитано от доста дизайнери. То често се използва за привличане на вниманието, като част от елементите в някои модели, които са символ на елегантност.

А хората, които ги носят, внушават увереност, изисканост и ентусиазъм да бъдат различни. Именно това може би иска „да ни каже“ и Мелания Тръмп, слагайки нещо различно от черния цвят, с който я виждахме често в края на миналата година и в началото на януари.

Европейски марки

Семейство Тръмп напусна Вашингтон облечено в черни дрехи. Много модни издания отбелязаха, че костюмът, носен от Мелания, е съставен от „Chanel“ и „Dolce & Gabbana“ – две европейски марки. Това направи голямо впечатление на фона на палтата на Камала Харис и Джил Байдън, които са изработени в Америка.

Ванеса Фридман – моден критик и редактор в „New York Times“, сподели в Туитър, че черният ансамбъл на Мелания е подходящ за последната й изява, като с избора си тя не е учудила никого, защото по време на мандата на съпруга й не е залагала на дрехи на местни дизайнери.

Предвид политиката на Тръмп, който до последно издигаше Америка в култ и акцентираше върху вътрешната търговия, жена му бе критикувана за голяма част от нещата в своя гардероб.

По-рано този месец „Insider“ съобщи, че много американски дизайнери, сред които Крисчън Сириано, Зак Посен и Марк Джейкъбс, вече не желаят да обличат Мелания Тръмп. Може би това е една от причините тя да се обърне към „Gucci“ за пристигането си във Флорида.

Мелания Тръмп впечатли в емблематична промяна във визията си сн. Инстаграм
Мелания Тръмп впечатли в емблематична промяна във визията си сн. Инстаграм

Макар доста американци, предимно жени, да харесват неподражаемия стил на жената до Доналд Тръмп, тя напуска Белия дом като първата дама с най-нисък рейтинг в историята на страната. Според ново проучване, цитирано от Investor.bg, тя има одобрение от 42%, а неодобрението за нея достига 47%, предават от tialoto.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.