Мелания Тръмп облече тоалет на "Gucci", олицетворяващ позитивизъм

Мелания Тръмп определено ще бъде запомнена като една от най-стилните първи дами в историята на САЩ. От встъпването в длъжност на съпруга й Доналд Тръмп до края на мандата му, тя ни изненадваше с доста елегантни, а понякога и прекалено смели визии, в които откривахме дрехи на много известни марки.

Пълен контраст

Докато тя напусна Белия дом с изцяло черен ансамбъл, външният й вид при кацането й във Флорида бе в пълен контраст на него. За учудване на мнозина, тя излезе на стълбата на самолета Air Force One с цветен тоалет.

Желание за ново начало

Според модни критици, оранжевото в него олицетворява верността и желанието й за ново начало, в което тя ще има по-голяма свобода. "Оранжевото е новото черно", пишат американски издания.

Рокля

Бившата първа дама пристигна в Палм Бийч с дълга рокля на марката "Gucci". Тя се отличава със своята шестоъгълна щампа, съчетала в себе си нюанси като оранжево и тъмносиньо. Те са върху основен цвят карамел. Дължината й е малко над глезените, като от лявата страна има цепка. Деколтето й е високо, а леко разкроените ръкави са малко над китките. Моделът, съчетал в себе си вълна и коприна, струва 3 700 долара. "Страхотна рокля за времето във Флорида", "Истинска класа и красота - това определено ще ни липсва", "Надявам се, че ще има още публични изяви", "Тя е невероятно елегантна дама", пишат потребители на Инстаграм под снимките с Мелания Тръмп.

Увереност

След черния костюм, с който съпругата на Доналд Тръмп искаше да покаже, че ще й е мъчно за дните, прекарани в Белия дом и ролята й на първа дама, с бомбастичната си оранжева рокля тя намеква, че е уверена в себе си и готова за своето ново ежедневие далеч от камерите. Все пак, ако се върнем назад във времето, ще видим отегчения й поглед на някои официални събития и спекулациите за нейната двойничка, с което може да се каже, че тя очаква с нетърпение да замени високите токчета с чифт маратонки или балерини.

Здравословно начало

Според експерти по цветовете, оранжевият олицетворява самоувереността; равновесието между съзнанието и либидото; обновлението. Като топъл нюанс, той се свързва със слънцето, радостта, щастието и решителността. Освен това стимулира здравословното начало. Що се отнася до модата, оранжевото е предпочитано от доста дизайнери. То често се използва за привличане на вниманието, като част от елементите в някои модели, които са символ на елегантност. А хората, които ги носят, внушават увереност, изисканост и ентусиазъм да бъдат различни. Именно това може би иска "да ни каже" и Мелания Тръмп, слагайки нещо различно от черния цвят, с който я виждахме често в края на миналата година и в началото на януари.

Европейски марки

Семейство Тръмп напусна Вашингтон облечено в черни дрехи. Много модни издания отбелязаха, че костюмът, носен от Мелания, е съставен от "Chanel" и "Dolce & Gabbana" - две европейски марки. Това направи голямо впечатление на фона на палтата на Камала Харис и Джил Байдън, които са изработени в Америка. Ванеса Фридман - моден критик и редактор в "New York Times", сподели в Туитър, че черният ансамбъл на Мелания е подходящ за последната й изява, като с избора си тя не е учудила никого, защото по време на мандата на съпруга й не е залагала на дрехи на местни дизайнери. Предвид политиката на Тръмп, който до последно издигаше Америка в култ и акцентираше върху вътрешната търговия, жена му бе критикувана за голяма част от нещата в своя гардероб. По-рано този месец "Insider" съобщи, че много американски дизайнери, сред които Крисчън Сириано, Зак Посен и Марк Джейкъбс, вече не желаят да обличат Мелания Тръмп. Може би това е една от причините тя да се обърне към "Gucci" за пристигането си във Флорида. [caption id="attachment_655440" align="aligncenter" width="300"]Мелания Тръмп впечатли в емблематична промяна във визията си сн. Инстаграм Мелания Тръмп впечатли в емблематична промяна във визията си сн. Инстаграм[/caption] Макар доста американци, предимно жени, да харесват неподражаемия стил на жената до Доналд Тръмп, тя напуска Белия дом като първата дама с най-нисък рейтинг в историята на страната. Според ново проучване, цитирано от Investor.bg, тя има одобрение от 42%, а неодобрението за нея достига 47%, предават от tialoto.bg.