Принц Уилям бил сбъркан за нарушител

Представяте ли си как принц Уилям бяга по тревата в имението на кралица Елизабет Втора, а зад него тича полицейско куче? Е, тази история не е извадена от някой таблоид, а се е случила наистина и пред очите на няколко човека от екипа на кралското семейство и полицията в Норфолк.

Комична ситуация

За комичната ситуация разказва полицай Джон Чандлър, който се пенсионира след 30 години държавна служба. Той е работил за полицията в Норфолк, където се намират и част от именията на кралското семейство. Една вечер принц Уилям се оказва от грешната страна на закона, като по случайност е бил сбъркан за нарушител, който се опитва да влезе непозволено в Сандрингам. "Имах интересна вечер, когато разхождах кучето си около техния имот. То не беше на каишка и изведнъж тръгна да гони бъдещия крал на Англия", спомня си полицаят. Той добавя, че е било много тъмно, като принц Уилям е вървял към огражденията на имението, когато кучето е доловило миризмата му и е започнало да го преследва. За щастие, принцът е приел случката с усмивка. "Можеше да стане доста сериозно, ако беше ухапан, но, за щастие, кучето не направи това, за което е обучавано и просто го лаеше", споделя Чандлър. Казва, че тази вечер ще я помни завинаги. Хубавото е, че принц Уилям не се е изплашил и е издържал на напрежението в тази ситуация. Като много други представители на кралското семейство, той също е любител на кучетата. През ноември Уилям и Кейт Мидълтън оповестиха, че са загубили семейното си куче Лупо. Те споделиха снимка в социалните мрежи, с която се сбогуваха с домашния си любимец. Той стана част от семейството през 2012-та година, само година преди раждането на принц Джордж. По-късно Лупо участва във фотосесията по случай третия рожден ден на първородния син на Кейт и Уилям.

Елизабет Втора

Херцогът на Кеймбридж обаче не е единственият, който е бил приеман като външен нарушител. Кралица Елизабет Втора е имала проблем с пазач в двореца Бъкингам, който е щял да я застреля, защото я е объркал с престъпник. Когато не може да заспи, 94-годишният монарх понякога се разхожда из двореца. По време на една такава късна разходка, около 3 часа, кралският патрул забелязал фигура в тъмнината. Тогава пазачите са си помислили най-лошото и са сметнали кралицата за нарушител. [caption id="attachment_655428" align="aligncenter" width="236"]Полицейско куче сбъркало принц Уилям с нарушител сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Полицейско куче сбъркало принц Уилям с нарушител сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] "Господи, Ваше Величество, за малко да ви застрелям", казал офицерът, след като разбрал, че кралицата се разхожда из дома си. Тя обаче приела забележката с усмивка и заявила, че следващият път ще се обади на някого, за да не стане инцидент, предават от tialoto.bg.