Хороскоп за 22 януари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

 

ВЕЗНИ

Очакват ви необикновени запознанства и срещи с интересни хора. Благодарение на това ще имате нов поглед върху много неща от живота. Ще си откриете таланти и способности, за които преди не сте и подозирали. Не е изключено да имате подкрепа от хора, които преди никога не са ви помагали.

СКОРПИОН

Добър ден да се заемете с нещо ново. Ще се появят много идеи, които с малко помощ бързо ще може да реализирате. Ще ви хареса да ръководите и да направлявате другите, вместо да изпълнявате чужди разпореждания. Интересно, че и околните няма да имат нищо против.

СТРЕЛЕЦ

Няма да избегнете проблеми и трудности, но пък и няма да има непреодолими прегради. Лесно ще се съсредоточавате и ще отделяте важното от второстепенното. Успешно ще водите и преговори, а контактите ви с колегите и деловите партньори ще бъдат не само полезни, но и приятни.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден, но това ви харесва, а и благодарение на удачно стечение на обстоятелствата ще постигнете повече, отколкото сте планирали. Успехите ви няма да останат незабелязани. Ще направите добро вчеталение на хора, от които зависи много. Очаквайте примамливи делови предложения.

ВОДОЛЕЙ

Ползотворен ден, подходящ за важни и сложни дела. Няма препятствия, които могат да ви уплашат. Изненадващо ще се появят и нови задачи, но и с тях ще се заемете с ентусиазъм и ще се справите успешно. Добре е да действате самостоятелно – така няма да губите време в напразни разговори и спорове.

РИБИ

Ще се наложи да положите доста усилия, за да намерите общ език с околните и да избегнете разногласията и напразни спорове. Не всичко, които ви се е струвало просто, ще бъде такова. Ще трябва да се съсредоточите, за да доведете нещата до успешен край. Очаквайте покана за романтична среща.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар