Хороскоп за 22 януари, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Успешен ден, в който може да имате големи успехи. Действате решително и не се отказвайте, ако не всичко върви така както ви се иска. Ако потърсите помощ със сигурност ще я получите. По-късно съдбата ще ви възнагради за настойчивостта ви. Постарайте да не бързате и да обмисляте всяка стъпка.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за общуване. Вашите отношения с близките ви са отлични. Днес имате възможност да се порадвате с роднини, да уредите семейните отношения и да решите въпроси, тревожещи всички в последно време. Така много от разногласията ще останат в миналото.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден по отношение на финансите. Малки парични постъпления ще ви дадат шанс да направите успешни покупки, но не се увличайте. Доверете се на деловата си интуиция. Бързо ще се ориентирате в обстановката и ще намирате верния път към вашите цели.

РАК

Не е нужно да бързате и да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. По-добре действайте последователно и не отстъпвайте от предишните си планове. Така ще имате резултати, с които да се гордеете. С помощта на приятели ще отхвърлите доста ангажименти.

ЛЪВ

Денят ще е натоварен, но ползотворен. Ще се разбирате много добре с хората около вас и работата ще ви спори. Ако се придържате към правилата и се въздържате от екстравагантни постъпки, няма да си създадете допълнителни главоболия. Среща с приятел ще ви зарадва.

ДЕВА

Бъдете внимателни особено сутришните чаове. Това време ще бъде пълно със съблазни и изкушения. Лесно може да се поддадете на емоциите си и да направите нещо, за което ще съжалявате. Помислете преди да споделяте. Съсредоточете се върху заръшването на стари задачи.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар