Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят уединение в тайна резиденция (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и принц Уилям притежават тайна резиденция

39-годишната Кейт Мидълтън и 38-годишният принц Уилям прекарват по-голямата част от времето си в официалните си резиденции. Дворецът Кенсингтън става тяхната основна резиденция, а имението Анмър Хол в Норфолк се превръща в селска резиденция.

Оказа се, че това не е цялата собственост на двамата. Те имат трета тайна резиденция, за която предпочитат да не говорят. Говорим за вилата в Там-на-Гар, която беше подарена на принц Уилям от неговата прабаба, кралицата майка Елизабет. Сделката се състоя малко преди смъртта й през 2002 година.

Уютното имение е с три спални и е разположено върху 50 хиляди декара земя. Говори се, че много кралски връзки са процъфтявали в тази къща. Кейт и Уилям не бяха изключение.

По време на обучението си в университета „Сейнт Андрюс“ двойката идвала там редовно и прекарвала много време далеч от любопитни очи. „Това е единственият дворец, в който херцозите на Кеймбридж могат да гарантират неприкосновеността на личния си живот и вероятно затова започнаха толкова много кралски връзки там.

Мидълтън и Уилям прекарваха време там, когато Уилям за първи път я срещна със семейството си“, обясняват пред „Hello!“ приятели на кралското семейство.

По думите им херцозите са преживели в това имение едни от най-хубавите си мигове от своята връзка. Източникът разказва, че херцозите отново са започнали да посещават тайната резиденция след раждането на децата им. За последно бяха там през 2019-та година.

Интересното е, че все още никой не е успял да снима вилата отвън и отвътре. Казват, че е скрита зад дървета и е невъзможно да се доближите до нея с незабелязана камера. Къщата е и много близо до имението Балморал, разположено в близост до Биркхал на принц Чарлз и съпругата му Камила.

Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят уединение в тайна резиденция сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят уединение в тайна резиденция сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Що се отнася до Анмър Хол в Норфолк, то това е официалното местоживеене на херцозите на Кеймбридж по време на пандемията. Резиденцията е от 18-ти век и е подарък от кралицата за сватбата на Кейт и Уилям през 2011-та година, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар