Хороскоп за 21 януари, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Напрегнат и доста интересен ден. Няма да имате време да скучаете и стоите с ръце в джобовете. Чакат ви много увлекателни дела, голяма част от които съвсем нови. Ще се учите в движение и това ще ви хареса. Ще имате успех благодарение на вашето умение навреме да забелязвате важните детайли.

СКОРПИОН

Благоприятен ден. Ще имате професионални успехи, като ще ги постигнете по-леко, отколкото сте очаквали. Ще имате възможност да покажете на околните вашите способности и да демонстрирате своите знания и опит. На всички ще стане ясно, че сте готови за нова длъжност.

СТРЕЛЕЦ

Може успешно да завършите неща, започнати преди време. Ще решите сериозни задачи, както и ще намерите отговорите на въпроси, които са поставили в задънена улица ваши по-опитни колеги. Често ще проявявате инициатива и ще придвижите отдавна застинали проекти.

КОЗИРОГ

Днес ще проявите голяма решителност и едва ли някой ще ви попречи да постигнете желаните цели. Даже ако се занимавате с рутинна работа, ще успеете да подходите творчески и скучното ще ви стане интересно. Вечерта е подходяща за общуване с любимите ви хора.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за работа. Доста задачи ще решавате успешно, благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата. В личните отношения може да проявите инициатива. Може да се заемете с творчески експерименти, както и с необичайни идеи. Време е да пробвате нещо съвсем ново.

РИБИ

Напрегнат ден. Повече работа, отколкото сте очаквали и няма да се справите лесно. Бъдете настойчиви и не се отказвайте, даже ако не се получи от първия път. Вкъщи ще ви очакват приятни събития, а близките ви ще ви зарадват с добри новини. Непланирани разходи ще създадат проблеми.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар