Мис България Теодора Мудева пребори Ковид, ето какво сподели след това! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мис България Теодора Мудева се излекува от коронавируса!

Мис България 2018 Теодора Мудева пребори коронавируса с хапчета, витамини и имуностимуланти. Без да пие антибиотик и да влиза в болница. Моделката вече е здрава и в отлична форма.

Теодора Мудева

Теодора Мудева е късметлийка, изкара леко короната

„Първо се разболя приятелят ми. Аз честно казано, не му вярвах и си мислех, че няма как да е истина. Казваше, че има температура, отпаднал е, не се чувства добре. Не обърнах сериозно внимание, защото мъжете често преувеличават за състоянието си. Тогава нямах никакви симптоми и се чувствах добре“, разказва пред вестник „България Днес“, Мудева.

Няколко дни по-късно двамата си правят тестове, които се оказват положителни. Тогава се появяват и първите симптоми при Теодора. В домашни условия протекло лечението и на двамата. По телефона личната лекарка им каза какви лекарства и витамини да си набавят.

„Изкарах вируса леко, докато приятелят ми се чувстваше доста по-зле“. По време на лечението известно време и двамата загубили обоняние, после вкусът им изчезва, но само за ден.

„За щастие всичко е зад гърба ни с нетърпение очаквам края на епидемичната обстановка, за да мога да се срещам с близки и да пътувам свободно“ добавя Теодора Мудева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар