Ето защо Халваджиян натири Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Стана ясно защо Димитър Рачков бе прокуден от Маги Халваджиян

Както вече стана ясно, Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Маги Халваджиян отказа да разясни подробности около най-обсъжданата рокада в тв ефира.

Още от 2013 година Рачков е неизменна част от „Капките“. Тази пролет той ще бъде заместен от Герасим Георгиев-Геро, който иззе мястото му и в другото предаване на Маги Халваджиян – „Маскираният певец“.

Оказа се, че в основата на пропуканото приятелство между Халваджиян и Рачков стои любовна интрига. Това твърдят приближени до двамата вече бивши авери.

Всичко започнало покрай раздялата на Димитър с Мария Игнатова.

След разлъката Митко често си позволявал да говори по адрес на блондинката, което разгневило Халваджиян.

На 18 септември миналата година, когато Рачков отпразнува рождения си ден с куп приятели, но Маги не бе сред поканените. Още тогава стана ясно, че между тях тлее напрежение.

Арменецът не бил очарован и от избора на нова половинка в живота на комика.

Халваджиян не искал да бъде приятел със знойната блондинка нито в интернет, нито в живота и това допълнително обтегнало отношенията му с Рачков.

„Ами, в падение си сега, какво да правим, възходът ти беше преди няколко месеца!“, заяви преди месеци Маги по адрес на актьора. Това допълнително влошило отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар