Турски актьор взе ума на Дарина Павлова

Гласувайте за статията

Дарина Павлова лудна по турски актьор

Дарина Павлова има афинитет към привлекателните млади мъже и определено не си губи времето. Мадам Мулти си изгуби ума по актуален турски красавец.

Джан Яман открадна съня й. Красавецът от южната ни съседка успял да я впечатли до такава степен, че тя го е уредила за ролята на Сандокан в предстоящия италиански едноименен екшън сериал.

Двамата се срещнали на фестивала на Иския – съседния на Капри остров, където вечната Мадам Мулти свързала продуцентите на „Медичите“, които ще снимат и новата версия, с Яман и майка му, която е негов агент.

 

Звездата на Джан Яман изгря в сериала „Свободен дух“, с който той придоби популярност не само в Турция, но и в половината свят.

Продуцентите въобще не били изненадани от идеята на Дарина Павлова турският актьор да влезе в продукцията – още повече че Джан владее италиански, защото е завършил съответния колеж в Истанбул.

 

Доскоро Джан беше обвързан с с колежката си от „Свободен дух“ Демет Йоздемир. Но двамата се разделиха. Към днешна дата италианските медии свързват името му с това на спортната журналистка Дилета Леота, която в миналото имаше връзки с някои от най-известните футболисти на Апенините, пише show.blitz.bg, позовавайки се на „Стандарт“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар