Хороскоп за 20 януари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Хубав ден за срещи в неформална обстановка. Може да поканите хора, от чиято поддръжка се нуждаете. Лесно ще се договорите за съвместни действия. Ако преди сте имали някакви разногласия, бързо ще ги преодолеете. Много от вас днес ще могат да погледнат по нов начин на събитията.

СКОРПИОН

Починете си. Попълнете запасите си от енергия и се подгответе за бъдещите предизвикателства. Може да проектирате бъдещи планове, като ги премисляте до най-дребните детайли. Ще видите нови възможности, които преди това сте пропускали. Зарадвайте близките си.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат ден, наситен с много събития. Новини, които ще ви заставят да промените плановете си за близките дни. Не е нужно да нервничите, вслушайте се в интуицията си и не следвайте чуждия пример. Вашите собствени решения често се оказват по-удачни от тези, които вземат околните ви.

КОЗИРОГ

Добър ден за планиране на дългосрочни проекти. Ще получите дълго очаквано известие. парични доходи, те могат да се окажат значително по-големи, отколкото сте очаквали, но не бързайте да ги харчите. Имате възможност да решите някои семейни проблеми и да помогнете на ваш близък човек.

ВОДОЛЕЙ

Чака ви интересен ден. Няма да е много ползотворен. По една или друга причина ще отложите да отложите доста работа. Може да обмислите планове за бъдещето и да ги обсъдите с близките си. Не всички днешни идеи ще се реализират бързо, бъдете търпеливи.

РИБИ

Днес много проблеми ще се окажат по-лесни, отколкото сте предполагали и затова бързо ще се справите с тях. Ако имате делови преговори, те ще са напрегнати, но благодарение на вашата настойчивост, ще постигнете своето. Ще намерите подкрепа за реализацията на важни проекти.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар