Изненада! Вижте с какво се похвали жената на Зуека

Гласувайте за статията

Като в романтичните филми

Това, с което се похвали жената на Васил Василев-Зуека, изненада всички.

Няма никакво съмнение, че той знае как да прави подаръци. Най-доволна от този факт естествено е жена му Анна Вичева. Тя е получила от актьора чисто нов „Мини Купър“ за Коледа, с който вече обикаля софийските улици.

Зуека

Като в романтичните филми

Майката на 6-годишния му син Стефан видяла компактния автомобил паркиран пред входа на блока, в който живеят.
Зуека мушнал ключовете от купъра в дамската й чанта. Щом излязла пред блока, той й телефонирал. Досущ като в някой романтичен филм Зуека я попитал вижда ли колата пред входа. След като получил утвърдителен отговор, й казал, че това е коледния му подарък.

Любопитна подробност е, че с подобен подарък из столицата бръмчи и последната изгора на неговия колега и приятел – Митко Рачков. Именно той препоръчал на Зуека да сюрпризира Анна с нов автомобил, с който ще може да паркира, където си поиска, пише „Уикенд“.

Освен със скъпи придобивки, водещият на „Маскираният певец“ глези половинката си и с домашни прислужници. Двете жени се грижели за домакинството на семейство Василеви. Едната посещавала дома им три пъти седмично, за да отменя жена му в чистенето.

Другата пък ходела всеки ден, за да напазарува и да сготви обяд и вечеря на артистичното семейство. Комикът наел прислугата не заради капризите на Анна, а защото искал майката на сина им да се грижи само за хлапето и да не се тормози с битовизми, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар