Гаджето на скиора Алберт Попов се грижи за хора под карантина! (виж тук)

Гаджето на скиора Алберт Попов се грижи за хора под карантина! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Приятелката на Алберт Попов се грижи за хора под карантина!

Докато скиорът Алберт Попов продължава с покоряване на алпийските писти, неговата приятелка Деница се грижи за комфорта на карантинирани българи и чужденци.

Алберт Попов

Алберт Попов и гаджето му

Алпиецът записа най-добрите постижения през сезона са в австрийския курорт Флахау. Алберт завършена 15-о и 16-о място в двата слалома за Световната купа, с което затвърди своите позиции на изгряващ талант.

На 1100 км разстояние от Попов чаровната Деница има доста трудна задача, да преориентира дейността на фирмата в която работи. Компанията се занимава с предоставяне на срочни наеми на апартаменти на чужденци. От началото на коронавируса отливът от пристигащи туристи или временни работници е огромен.

Голяма част от апартаментите в момента се използват за хора, които са длъжни да прекарат карантина или просто искат да се изолират.

Връзката между Алберт и Деница през повечето време е дистанционна. Любовта между тях пламва покрай зимните спортове. Русокосата красавица е работила в едно от най-известните ски училища. Деница е и бивша състезателка и най-голямата фенка на Алберт Попов, пише вестник „България Днес“.

Деница беше плътно до Алберт, след ужасния инцидент през 2015-а. Тогава автомобил със скиора и треньора Драго Грубелник падна от огромна височина. Наставникът почина, а Попов бе със счупен глезен и много травми по главата, но се размина на косъм от смъртта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар