Годежният пръстен на Мария Шарапова по-скъп от очакваното (Годеникът се изръси с половин милион)

Гласувайте за статията

Младоженецът с щедър подарък за Маша за половин милион долара

Фактът, че 33-годишната Мария Шарапова е получила предложение за брак от Алекс Гилкс и се жени за първи път, стана известен преди малко повече от месец.

С годежният пръстен, който Алекс й подари, тя се похвали наскоро. Феновете веднага започнаха да се чудят колко струва.

На пръв поглед този пръстен може дори да се нарече скромен, но диамантът е доста голям! Затова последователите на Маша предположиха, че неговата  стойност е около 250 хиляди долара. Но, както се оказа че, те сбъркаха – сумата, която Гилкес похарчи за Шарапова, е двойно повече.

Пръстенът от 18-каратово розово злато с осемъгълен диамант струва 500 000 долара. Доста скъп и луксозен годежен подарък!

Маша с годежното бижу за половин милион долара
Снимка: Инстаграм

Впрочем, когато преди 10 години Мария щеше да се омъжи за словенския баскетболист Саша Вуячич, той й подари двойно по-евтин пръстен – според бижутерите, струваше 200-220 000 долара.

Гилкс обаче може да си позволи да поглези любимата си. Младежът е приказно богат. Състоянието му се оценява на няколко десетки милиона лири. След като завършва колеж, Александър работи като главен търговец на Louis Vuitton, след което става акционер в нюйоркския клон на Phillips de Pury & Company, една от най-известните аукционни къщи в света. И по-късно той отвори собствена аукционна къща Paddle8, която продава антики, предават от wday.ru.

Няма съмнение, че родителите на известната рускиня са благословили брака и са одобрили бъдещия зет. А както стана известно, те са причина Маша да развали годежа си с баскетболиста Вуячич – не им бе по вкуса.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар