Хороскоп за 19 януари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес отношенията ви с околните няма да са леки и хармонични. Разногласия, и то за не толкова важни неща ще ви съпътстват през целия ден. Избягвайте конфликти. Не бива да се разстройвате и изнервяте. Важното, да няма обиди и да съхраните взаимното уважение и симпатия.

 

СКОРПИОН

Днес не всичко ще е по ваш вкус. Ако сте планирали много задачи, имайте предвид, че едва ли ще успеете да завършите всички. По-добре е да определите приоритетите си и да започнете с най-важните и спешни задачи. Може да разчитате на приятелите си – те ще са с вас и с удоволствие ще ви помогнат.

 

СТРЕЛЕЦ 

Подходящо време да въведете ред в живота си, да се избавите от неща, които вече са ви ненужни, както и да определите нови цели и планове. От вас се иска да бъдете по-решителни. Ще се появят добри възможности за сполучливи покупки или изгодни сделки. Не ги пропускайте.

 

КОЗИРОГ

Запазете спокойствие и не се тревожете. Не всичко върви както ви се иска, изникват много препятствия, но ако не изпаднете в паника, ще намерите начин да ги преодолеете. Опитът и рутината няма да ви позволят да допуснете фатални грешки, а и ще помогнете и на другите да ги избегнат.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма нужда да бързате. Действайте последователно, не се отклонявайте от предварително съставения си план и лесно ще се справите със задачите си. Отлично се разбирате с хората около вас. Ще имате много полезни и интересни разговори, които ще доведат до нови идеи.

 

РИБИ

Може да постигнете големи успехи, да се справите със стари затруднения, ако се мобилизирате и не се разпилявате. Ще трябва доста да се постараете, но вие знаете, че усилията няма да са напразни. Не им отказвайте помощ, даже ако сте уверени, че ще се справите самостоятелно. 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар