Бен Афлек заряза гаджето си заради Дженифър Лопес?

Гласувайте за статията

Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха

Какво става с Бен Афлек и Ана де Армас? Актьорът неочаквано обяви раздялата си с известната си приятелка, след близо две години заедно. Изненадващо е, че това се случи само дни след като звездата доста емоционално говори за Дженифър Лопес. Явно обясненията му в любов към актрисата са били доста сериозни, след като приятелката му реши да го напусне.

Бен и Дженифър бяха заедно в началото на 2002-2004-та година. Двойката преживя доста бурни раздели, стигнаха до брак, но по-късно се разделиха окончателно. И то дни преди сватбата. Решението им за раздялата бе доста емоционално, а причините — твърде големия медиен натиск.

По-късно Бен се ожени за колежката си Дженифър Гарнър и двамата издържаха цели 10 години заедно. Съпрузите дори имаха три деца, преди изневерите на актьора да станат причина за край на брака му. По-късно той се събра с колежката си Ана де Армас, която уж беше любовта на живота му. Както изглежда обаче, дори тя не е успяла да укроти бунтаря на Холивуд, който наскоро отново се прояви.

Бен направи доста емоционално признание за Дженифър Лопес. В него заяви, че още биха били заедно, ако тя не го беше зарязала заради медиите. „Пресата буквално съсипа любовта ни. С Джен бяхме много щастливи, но медиите съсипаха живота ни“, каза още актьорът.

Афлек допълни още, че е горд от постиженията на Лопес днес. „По-лесно е да излезеш от Бронкс и да станеш съдия във Върховния съд, отколкото да станеш световна звезда. Но тя го направи. И се гордея с нея“, допълни той.

Бен Афлек заряза гаджето си заради Джей Ло? сн. Yahoo

Бен Афлек заряза гаджето си заради Джей Ло? сн. Yahoo

Певицата му върна жеста, като сподели, че той е бил човекът, който й е давал най-голяма подкрепа в моментите на трудности и изпитания. Но и Дженифър споделя, че заради любопитството на пресата двамата са били принудени да се разделят. Колкото и да са се обичали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар