Принцеса Йожени и Джак Брукбанкс чакат бебето през февруари

Гласувайте за статията

Принцеса Йожени и Джак Брукбанкс стават родители до дни

Ново кралско бебе предстои да проплаче в Англия, а принцеса Йожени и Джак Брукбанкс очакват първия си наследник съвсем скоро. Кралската двойка е в трепетно очакване на първото си дете, което трябва да се роди през февруари. Цялото семейство се радва на младата двойка, а щастливите родители се стараят да не афишират прекомерно щастието си.

А и заради пандемията Йожени се наслаждава на щастието да прекарва една спокойна бременност, без допълнителни ангажименти като член на фамилията.

Принцесата обяви новината за бебето в социалните мрежи. Тя публикува снимки миналата есен, на които написа „Джак и аз сме щастливи да приветстваме първото си дете. Очакваме го с нетърпение през 2021 година“. По-късно се появи съобщение и от двореца.

Това е девето правнуче за кралица Елизабет, която има 4 деца, осем внуци и вече девет правнучета. Джак и Йожени са много щастливи и очакват с нетърпение първото си дете.

Заради предстоящото раждане двойката се премести в Лондон, въпреки че обитаваха имението „Фрогмор“ в Уиндзор. Те се бяха нанесли в къщата на Меган и Хари, след като последните заминаха за САЩ.

Оказа се обаче, че двойката не е готова да се уедини на село и се върнаха в Лондон.

Йожени и Джак се ожениха през есента на 2018-та година, само няколко седмици след като Меган и Хари си казаха „Да“. Двойката си организира есенна сватба, а най-голямата изненада бе бременността на Меган, която бе обявена същия ден. По-голямата сестра на Йожени — Беатрис, също се омъжи, но миналата година. Тя каза „Да“ на годеника си Едуардо Моци в изключително тесен кръг. И се омъжи в една от роклите на баба си, тъй като се получи проблем и със сватбения й тоалет.

Ново кралско бебе предстои да проплаче в Англия, а принцеса Йожени и Джак Брукбанкс очакват първия си наследник с

Принцеса Йожени сн. Инстаграм

Йожени и Джак засега нямат намерение да искат титли за децата си. И подобно на Меган и Хари, отказват да поемат подобен товар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар