Ева Веселинова мина на диета от страх, че е дебела!

Бременната Ева Веселинова е минала на диета. Въпреки деликатното си положение, което изисква разнообразно хранене с богати на енергия продукти, бъдещата майка на близнаци е решила да се ограничава с калориите. Тя умира от ужас, че е дебела и никога няма да може да влезе във форма след раждането. [caption id="attachment_655139" align="aligncenter" width="300"]Ева Веселинова Ева Веселинова е бременна, но мина на диета[/caption]

Килограмите са слабото място на иначе нахаканата, амбициозна и с високо самочувствие Ева Веселинова. Уволнената бивша панелистка на Гала цял живот е водила борба с апетита си, за да изглежда във форма. Затова сега, наред с радостта, че ще става майка и то на цели две деца едновременно, тя е шокирана от цифрите, които кантарът й показва.

Логично, теглото й расте, но бившата плеймейтка не може да приеме това като нормален процес, който се дължи на нейната бременност. Тя се притеснява какво ще прави, след като роди. И се жалва пред роднини, че вече не може да закопчава палтата си. В същото време отказва да си купи дрехи в достатъчно голям размер, защото смята, че маломерните облекла ще й бъдат стимул да свали излишните килограми веднага след като роди. Блондинката намекна в началото на седмицата, че се опитва да спазва диета, въпреки че лекарите рядко препоръчват подобно нещо на бременни жени. Тя се придържа до модерното напоследък кетохранене, което изключва въглехидратите. Не спазва режима много стриктно, защото трудно удържа апетита си. Но се стреми, доколкото й е възможно, да изключва от чинията си всичко, от което се пълнее – не само захар и бял хляб, а и картофи, ориз, грах, боб, нахут и всякакви други варива. До пържено пък изобщо не припарва, въпреки че според запознати, доста й се услажда.

Говори се, че преживявала основно на месо и малко зеленчуци, а всичко останало, което приготвя в кухнята си, било за мъжа й. Вестник „Уикенд” преди време писа за слуховете, че бащата на близнаците на Ева е доста по-възрастен от нея грък, който има свои деца и дори внуци.

Най-вероятно е консервативен в своя вкус към храната и отказва да се съобразява с ограниченията, които си налага Веселинова. Бъдещата майка му готвела вкусотии, но се въздържала да ги яде, ако смята, че може да навредят на фигурата й.

Въпреки старанието си в момента Ева е доста наедряла. Само допреди месец изглеждаше идеално за бременна жена, но все повече се отдалечава от формата, в която иска да бъде. Тя не крие, че години наред е работила над себе си, докато постигне добрата форма, в която преди време изгря на малкия екран.

Блондинката години наред е била пълна – тежала е повече от 80 килограма. В резултат на желязна дисциплина, силна воля и дълга борба с апетита си успяла да стопи 20 от тях. Сега обаче те се връщат обратно върху тялото й, а бъдещата майка не иска и да си представя на какво ще прилича, когато децата се появят на бял свят.