Вижте красивото гадже на Джемре от „Безмилостен град“ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Изглежда двамата са заедно и в реалния живот

В интервю актрисата Сера Кутлубей, която влезе в ролята на Джемре в сериала „Безмилостен град“ споделя, че се влюбва в героинята си.

Това се случило още когато за първи път прочита сценария.
„Да играя ролята на толкова силно момиче в наши дни, ме зареди с положителни емоции и много ме зарадва“, споделя Сера.

Джемре

Изглежда двамата са заедно и в реалния живот

Любопитната новина обаче е, че Джемре (Сера Кутлубей) и екранният й партньор Беркер Гювен (Недим), бяха засечени заедно от папараци в истанбулски МОЛ.
Докато се снима „Безмилостен град“, папараци засичат двамата да се разхождат хванати за ръка из голям истанбулски търговски център.

Това естествено дава повод на турските медии да тиражират новината, че двамата са станали гаджета. Тази снимка убеди феновете на младите актьори, че Беркер Гювен е успял да направи нещо, за което неговият герой дълго се бори: да спечели сърцето на красивата Джемре – Сера Кутлубей.

Можете ли да повярвате?

Младата актриса е родена през 1994 година в Истанбул. Завършва академията по комуникационни науки и дикция.
Първата си роля получава през 2016 година в сериала „Семейни тайни“, превърнал се в хит и у нас. Последната й за момента е в „Безмилостен град“.

В хода на турския сериал „Безмилостен град“ ставаме свидетели, как Джерен повдига самочувствието си, разбирайки, че е бременна. Този факт обаче ударя семейство Йълмаз като торнадо. Момичето вече е сигурно, че така ще стане богаташка съпруга.

Тя се вижда в сватбена рокля, без дори да подозира каква изненада й е подготвила Шениз, изнудвайки я да се омъжи за Недим.
За да го спаси от последващия кошмар, Джемре ще вземе безумното решение да отвлече и изведе извън града инвалида.

Тези дни стана ясно, че Сера влиза в новия сезон на поредицата „Вятърничав“, който тръгна и у нас по „Диема Фемили“.
Младата актриса ще играе много ключова роля в сериала. Тя напълно ще промени баланса в отношенията между главните герои във „Вятърничав“ – Миран и Рейян, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар