Тежък удар за половинката на Венелин Петков – Николета Маданска

Гласувайте за статията

Задават се доста тежки дни

Мълвата носи, че Николета Маданска няма да се върне повече в bTV, поне според настоящите й планове.

Спортната журналистка смята да напусне телевизията заради позорното уволнение на мъжа й Венелин Петков.

Николета Маданска

Задават се доста тежки дни

Към момента блондинката е в майчинство, по време на което от медията нямат право да я съкратят. Николета Маданска най-вероятно ще остане на щат в телевизията поне година. Съгласно закона през това време ще получава 90% от заплатата си и може спокойно да си седи вкъщи, без да е притеснена финансово.

Впоследствие ще трябва да се насочи към друга медия, тъй като няма да има покровителството на Венелин. В коридорите на телевизията вече вървят залози къде ще се набута напористата журналистка.

Не е изключено след майчинството тя да се появи в ефира на БНТ. Там майка й Свобода Маданска е дългогодишен кадър и е едно от емблематичните лица на спортната редакция.
Самата Николета, подобно на Венелин, също не се ползва с добро име сред колегите си в bTV, както и пред новите шефове. Публична тайна е, че издигането й в медията се случи благодарение на интимната й връзка с Петков.

Николета Маданска бе превърната в звезда на спортния отдел и бе непрекъснато лансирана. Легенди се носят за отношението й към хората. Заради връзката си с Петков, Николета се държала като шефка с колегите си и била нетърпима за работа.
Именно заради нея през последните години bTV се раздели с няколко известни спортни журналисти.

През 2017 изненадващо бе съкратен Йордан Георгиев, макар да бе сред любимите спортни лица на телевизията. Той бе отстранен, защото не се разбирал с Маданска.
И до днес bTV може да съжалява, че изпусна и един от най-добрите си водещи – Алекси Сокачев. Журналистът работеше в телевизията от самото й създаване. Фактът, че е всенароден любимец обаче не се понравил на Маданска.

Блондинката искала да бъде най-известното и разпознаваемо лице на спортния отдел и била в непрекъснат конфликт със Сокачев. В крайна сметка обичаният коментатор се раздели с огромно огорчение с телевизията. Така че не е изненадващ фактът, че в телевизията вдигнаха купон по случай уволнението на Венелин, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар