Кейт и Уилям показаха част от интериора в дома си (Вижте отвътре уютното имение Анмър Хол)

Гласувайте за статията

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разсекретиха част от личното си пространство

Кейт и Уилям са под карантина заради новия щам на коронавирус. Двойката, заедно с децата си, се е самоизолирала в имението си Анмър Хол в Норфолк, но не губят времето си напразно, продължават да изпълняват задълженията си и общуват с хората чрез видеовръзка.

Уилям и Катрин наскоро бяха домакини на видео конференция с работници и доброволци за психично здраве, обсъждащи въздействието на пандемията върху психиката на онези, които се борят с вируса на първа линия, и значението на услуга, към която можете да се обърнете за подкрепа.

Вижте уюта в провинциалния дом на херцозите в Норфолк, където са под карантина
Снимка: Ютюб

По време на обсъждането на горещите теми – дали нарочно или по невнимание херцозите открехнаха тайната на личниното си пространство и показаха част от интериора на имението. Кейт и Уилям проведоха Zoom конференция в стая с неутрални и меки тонове, седнали на бежов диван с възглавници, с ръчно бродирани цветя. Зад тях се вижда голямо огледало в златна рамка, декоративни чинии, разнообразие от стайни растения, включително орхидеи, и снимка на смеещия се принц Джордж, предават от ru.hellomagazine.com.

Показано е съвсем мъничко от семейното гнездо на херцозите където отглеждат трите си деца. Но е достатъчно да се види, че е подредено с много вкус и не без участието на самата Кейт. Която е вложила чувството си за уют и много топлина в дома им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар