Не е за вярване какво сполетя трите щерки на Стефан Софиянски

Гласувайте за статията

Ива проси работа в интернет

Мнозина не могат да повярват какво сполетя трите щерки на бившия столичен градоначалник Стефан Софиянски.

Безпаричието покрай коронакризата удари и семейството на Стефан Софиянски. Трите дъщери на бившия столичен кмет са изпаднали в немилост и в момента нямат работа.

Стефан Софиянски

Ива проси работа в интернет

Първа под секирата мина Ива Софиянска. Тя бе натирена от Нова телевизия, след като нейният свекър Васил Божков, над чиято глава висят 19 обвинения, духна в Дубай.
Снахата на Черепа прибираше крупна заплата от медията в продължение на цели 8 години. Работата й се свеждаше до един 10-минутен репортаж веднъж в седмицата.

От миналия септември Ива вече не е част от Нова тв и в момента усилено си търси нова позиция в интернет пространството.
Тя дори си е направила регистрация в един от световните бизнес портали. Там е публикувала подробната си биография с идеята да бъде забелязана и поканена на работа в друга медия.

Едва ли някоя от тях е предполагала, че ще стигне до това положение

„Досега в кариерата си направих интервюта с Робърт де Ниро, Джон Траволта, Мейси Грей, Кулио, Сиско, Горан Брегович, Памела Андерсън, Парис Хилтън, Джет Лий, Деспина Ванди, Ищар, Тони Надал, Уестън Кейдж (син на Николас Кейдж ), Джеймс Джагър (син на Мик Джагър), Монсерат Марти (дъщеря на Монсерат Кабайе), Стефан Живойнович (син на Лепа Брена). Две интервюта с Хосе Карерас и две интервюта с Монсерат Кабайе. И още много български знаменитости…“, фука се Ива. Интерес към нея от конкурентните на „Нова“ телевизии у нас обаче все още няма.

Заради рестрикциите, наложени поради коронавируса и нейната по-голяма сестра Елена също остана на улицата.
Най-голямата щерка на Стефан Софиянски работеше като йога инструктор. Студиото, в което водеше уроците обаче, хлопна кепенците още преди месеци. През 2013 г. Елена се дипломира като треньор в НСА. Там тя специализира кинезитерапия и спортна медицина. След това започна работа в престижен йога център в столицата.

Истината обаче е, че тя винаги е разчитала на богатството на своя съпруг Лъчезар, за да живее охолно и щастливо. Мъжът на най-голямата дъщеря на Софиянски е крупен бизнесмен. Той е собственик на редица емблематични заведения. Именно в едно от най-известните му, разположено на брега на морето в Созопол, навремето двамата с Елена минаха под венчилото.

Кариерата си в Германия е прекратила и по-малката сестра на Ива и Елена – Димана. Тя работи от едва 2 години, защото до 2018-а учеше. Първо завърши бакалавър по интериорен дизайн в Милано, Италия. След това и магистратура в сферата на изкуствата в Германия. Малко след това я наели като интериорен дизайнер в голяма фирма в Берлин.
Димана също е зарязала стажа там и се е върнала в България, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар