Радо Тушев с брутално признание за Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Мнението му получи огромна подкрепа в социалната мрежа

Този уикенд Алекс Сърчаджиева направи разтърсваща изповед за живота и загубите си.
Тя говори и за голямата си любов в лицето на Иван Ласкин.

Актрисата не спести нито щрих от това, което се крие в душата й. Броени минути след края на тв интервюто мрежата прегря от коментари.

Алекс Сърчаджиева

Мнението му получи огромна подкрепа в социалната мрежа

Безспорно един от най-любопитните бе даден от продуцента Радо Тушев. Той може би за първи път си позволява да е толкова брутално откровен. Известно е, че двамата са добри дългогодишни приятели.

„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, пише Тушев в профила си в социалната мрежа.
Очаквано мнението му за Алекс Сърчаджиева получи голяма подкрепа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар