Анджелина Джоли попари дъщеря си: Не ставаш за модел! (Актрисата не пуска Захара на модиния подиум)

Гласувайте за статията

Актрисата попари мерака на 16-годишната си дъщеря да се пробва на модния подиум

Анджелина Джоли си почива от работа и прекарва цялото си свободно време с шестте си деца. Преди дни звездата бе засечена да се разхожда с осиовената си дъщеря Захара.

Двете отидоха да пазаруват в супермаркет Target и после заедно пиха кафе.

Според запознати най-голямата щерка от трите момичета на Джоли и Пит е израснала, най-спокойна и уравновесена от всичките деца. За разлика от братята и сестрите си, които досега са станали известни само със скандални изявления, Захара вече прави собствена кариера. Момичето от няколко години се пробва в актьорството и дублажа на анимации, а преди година и половина дебютира като дизайнер на бижута.

Актрисата и Захара на шопинг в Лос Анджелис
Снимки: Легион медия

В същото време, според източници, близки до семейството, дъщерята на Джоли мечтае да стане модел. Но Анджи не одобрява това решение. Освен това в момента фигурата на Захара е все още далеч от класическите стандарти за модели – доста е закръглена и не й достига ръст.

За да покори световните модни подиуми, тя не само ще трябва да получи одобрението на родителката си, но и да вземе пример от нея по отношение на отслабването, предават от wday ru. Основното нещо е да не прекалява, тъй като наскоро Анджелина изглеждаше  плашещо поради прекомерна слабост. Но в последно време е наддала няколко килограма и постепенно си връща сексапилния вид.

Захара като послушна дъщеря не се сърди на майка си, а се доверява напълно на нейното мнение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар