Хороскоп за 18 януари, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Подходящо време да промените нещо в живота си. Може да се доверите на интуицията си. Тя навреме ще ви подскаже какво точно да направите, към кого да се обърнете за помощ, с кого може да споделите и от кого трябва да се пазите. Парични постъпления ще ви помогнат да върнете стар дълг.

СКОРПИОН

Днес отделете повече внимание на хората, които са ви скъпи. Постарайте се да прекарате с тях колкото е възможно повече време. Ще имате възможност да обсъдите много проблеми, възможности и планове. Откровените беседи ще ви помогнат да оставите в миналото всички разногласия.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще имате възможност да приключите с всички изостанали ангажименти. Успешен ден от финансова гледна точка. Възможни са парични постъпления, с които да покриете задълженията си и да ви останат достатъчно средства. Срещите с приятели ще ви радват. Не се безпокойте, ще имате достатъчно енергия.

КОЗИРОГ

Спокоен ден. Имате възможност да отдъхнете, да възстановите силите си и да прекарате доста приятно време с приятели или роднини. Благодарение на тях ще се чувствате спокойни и удовлетворени. Ще се появят нови идеи, но не бързайте с изпълнението им.  Сега не е моментът за решителни действия.

ВОДОЛЕЙ

Ден за харчене на пари и удоволствия. Може да си позволите да направите големи покупки. Ще подходите разумно и няма да харчите пари напразно, ще избирате вещи, които дълго ще ви радват. Ще успеете да завършите дела, започнати по-рано и да решите проблеми на ваши близки.

РИБИ

Мнозина от вас ще имат интересни срещи. Не са изключени запознанства, които ще се окажат полезни в бъдеще. Ще направите не само добро впечатление, но ще съумеете да представите идеите си така, че околните да са силно заинтригувани. Вечерта може да посветите на семейството си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар